Flisearbejde

Skal du have lavet noget flot flisearbejde – inde eller ude? Så er vi specialister.

Vi synes, at flisearbejde er en kunstart

Vi tør godt kalde os specialister i indendørs flisearbejde. Vi har mange års erfaring med flisearbejde på stort set hvilket som helst underlag og i alle typer lokaler – og vi opsætter vægfliser, badeværelsesfliser, køkkenfliser, gulvfliser og klinker til industrikøkkener.

Vi sørger, inden vi starter flisearbejde, altid for at klargøre det underlag, der skal ske flisearbejde på for at få så godt og holdbart et resultat som muligt. Hvis forarbejdet er grundigt, bliver resultatet af vores flisearbejde også optimalt.

Flisearbejde med fingerfærdighed

Når der skal laves smukt flisearbejde, er det vigtigt, at fliser og klinker bliver lagt med stor omhu og akkuratesse. Derfor skal flisearbejde planlægges ned til mindste detalje fra start til slut, således at der blandt andet bliver sikret en naturlig overgang i alle samlinger og hjørner.

Vi er parate til at blive kaldt ud på opgaver, hvor der er brug for flisearbejde udført med nænsom og præcis hånd. Du skal være mere end glad for resultatet af vores flisearbejde, for du skal se på det og glædes over det mange år frem.